Kunci Jawaban Tes Toeic Gramman 3

понедельник 02 декабряadmin
Kunci Jawaban Tes Toeic Gramman 3 Rating: 6,0/10 7516 reviews

Contoh Soal Reading Test SMP Beserta Kunci Jawabannya
Bagian 1

Halo sobat IBI pada kesempatan kali ini IBI akan membahas tentang contoh reading test untuk siswa SMP. mari kita simak bersama.

Megabestviewer.web.fc2.com› Kunci Jawaban Tes Toeic Gramman 3 Now set your clock for 55 minutes. This section is designed to measure the ability to read and understand short passages similar in topic and style to those found in North American universities and colleges.

Pertanyaan

Instruction: Read the text carefully then answer the questions by giving a cross mark (X) on the answer sheet (a, b, c, d or e).

Passage 1

Read the following text and answer question 1 to 5.

My classroom is very big. There are twenty classroom and forty chairs for students. The teacher’s table is in front of the classroom. The teacher sit behind the table. Behind her is the whiteboard. Beside the whiteboard is a map of Indonesian archipelago. Under the map, there is a bookshelf. There are two windows in the room. Between the windows is a picture of Prambanan temple. I like my classroom very much.

  1. “My classroom is very big “. The underlined word .

a. Large
b. Great
c. Fat
d.Clean
e. Dirty

  1. How is the writer’s classroom ?

a. It is very big
b. It is very clean
c. It is in front of the school
d. It has forty chairs for students
e. It is so dirty

  1. Where does the teacher sit ?

a. In front of the classroom.
b. Behind the whiteboard.
c. Behind the table.
d. Under the map.
e. Behind the white board

  1. Where is the whiteboard ?

a. Behind the table.
b. Beside the teacher.
c. Behind the wall
d. Behind the teacher.
e. In front of the window.

  1. Does the writer like his class very much ?
Pdf

a. No, it is not.
b. No, it does not.
c. Yes,it is.
d. Yes , I am
e. Yes, he is.

Passage 2

Read the following text and answer question 6-10.

I love dogs very much. I keep some dogs in my house. They are Casper, Midas, Brownie and Dottie. Casper is a dachshund. He’s short with long body and four strong legs. Brownie is a collie. She has long and thick fur. What color is her fur? Brown, of course that’s why I call her Brownie. Dottie is a Dalmatian. She has a slim body and four long legs. She has thin fur and dots all over her body. The last is Midas. He is a bulldog. He has a large head, a short neck and thick short legs. He’s very strong. I always take care of my dogs every day.

  1. What kind of text is the text above?

a. Recount
b. Descriptive
c. Narrative
d. Report
e. Procedure

  1. The generic structure of the text is ….

a. description – identification
b. Identification – description
c. Orientation – events – Reorientation
d. Reorientation – events – Orientation
e. Events – Reorientation –Orientation

  1. “She has long and thick fur”. The antonym of the underlined word is…

a. Heavy
b. Length
c. Short
d. Fragnant
e. Colored

He’s short with long body and four strong legs’
the sentence is one of the ……… of the text.
a. Events
b. Orientations
c.Identifications
d. Descriptions
e. Reorientation

  1. How many dogs does the writer have?
    1 c. 3 e. 5
    b. 2 d. 4

Kunci Jawaban

  1. B
  2. A
  3. C
  4. D
  5. E
  6. B
  7. B
  8. C
  9. D
  10. D

Demikian artikel yang dapat IBI sampaikan, semoga dapat bermanfaat dan dapat dijadikan bahan untuk belajar bahasa Inggris sobat IBI semua.

Referensi materi IBI yang lainnya:

Posting terkait:

Best of soal dan jawaban toeic test mercu buana at KeywordSpace(Out of 25 in result Last check 04 January 2019)

DescriptionPos.
Web Edukasi - Sanabila.com

Jam 23.10 WIB Mr BIG Mr Big merupakan salah satu grup musik rock yang dibentuk di Amerika Serikat pada ta.. Iklan oleh Sanabila.com Category Ayo segera dapatkan artikel terbaru dari website sanabila.com melalui email Anda. Masukkan email Anda ke dalam..

In truth, I doubt it, as the unit seems to function in the normal way. Transmissions are loud and clear, as are communications between pilot & passenger through the intercom. Becker 4201 installation manual. AFI supplied the intercom (a flightcom 403mc) along with a prewired loom to fit my aircraft with plugs to fit the Becker & Flightcom.I hope I aren't experiencing any problems relating to the memory battery issue!

0 1
1(0)
Google Translate

Google's free service instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.

0 2
2(0)
0 3
0 5
Kumpulan Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Kumpulan Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya. Vocabulary Exercises - Preposition Tests. Vocabulary Exercise - Abbreviation Vocabulary List. Vocabulary Test - Verb Adjective Vocabulary List. Vocabulary Answers - Noun Vocabulary List. Improve..

0 7
0 8
etsglobal.org
0 10
10(0)
Medium – Read, write and share stories that matter

Welcome to Medium, a place to read, write, and interact with the stories that matter most to you. Every day, thousands of voices read, write, and share important stories on Medium.

0 11
Kumpulan Soal Dan Jawaban

Pages. Berlangganan Soal. Soal Terbaru. Arsip Kumpulan Soal dan Jawaban. Soal Pelajaran. Soal Populer. Salin Prediksi Soal Ujian Nasional (UN) 2013. Prediksi UN IPA dan IPS 2013. Salin Prediksi Soal Ujian Nasional Lainnya. Kumpulan Soal Dan Jawaban. [..

0 13
13(0)
0 15
15(0)
Scribd - Read books, audiobooks, and more

The world's largest digital library. Read unlimited* books, audiobooks, magazines,.. Access tens of millions of documents. FREE with a 30 day free trial.

0 17
17(0)
Belajar Bahasa Inggris Cepat dengan English First

Penyelenggara pelatihan, les dan kursus belajar bahasa Inggris dengan pengalaman lebih dari 40 tahun. Belajar bahasa Inggris lebih cepat di EF Indonesia.

0 19
19(0)
Share and Discover Knowledge on LinkedIn SlideShare

Discover, Share, and Present presentations and infographics with the world’s largest professional content sharing community.

0 21
insinyoer.com » Let's Share & Learn

tips mencari pekerjaan, anda bisa mendapatkan tutorial test FGD, wawancara, interview, tes kesehatan, psikotes menggambar manusia, menggambar pohon , tes pauli

0 23
Tips dan Trik Belajar TOEFL TOEIC iBT Online

Tips dan Trik Belajar TOEFL TOEIC iBT Online. Share This. Link Sahabat Yang Sabar. Request Soal TOEFL di sini. Kumpulan Soal TOEFL. Kategori Belajar TOEFL. Berteman Dengan Belajar TOEFL. Partners. Tips dan Trik Belajar TOEFL TOEIC iBT Online. ..

-24 25